Безобразие! Наглец затапи тротоар във Враца

Безобразие! Наглец затапи тротоар във Враца Пореден случай на безобразно нагло паркиране потресе врачани вчера. Възмутен гражданин изпрати за рубриката „Ти, репортерът“ на BulNews.bg кадри, показващи невижданата наглост на мързелив шофьор.
Снимките са направени в жилищния комплекс „Дъбника“ до блок №7. На тях ясно се вижда как джип „Сузуки“ е спрял на тротоара пред блока при положение, че голяма час от паркинга е празен. Изглежда шофьорът бил толкова мързелив, че не пожелал да измине 5-те крачки до някой от магазинчетата около жилищната сграда. Вместо да спре на някое от свободните места около него, той най-безцеремонно качил возилото си на тротоара, препречвайки пътя на пешеходците.
Това е поредното доказателство, че врачанските водачи нямат никакво уважение към правилата за движение, коментира подателят на сигнала. Той призовава отговорните институции да обърнат внимание на проблема и най-после да бъдат въведени справедливи санкции към потъпкващите закона шофьори.
12.09.2017, 08:25 часа
2150 1
Коментари

путио маринкин

12.09.2017, 18:06 часа
ей капут разпорен майка ти ше еба в устата!рак ще те попари по топките и дробовете пичи грип да те умори хаха!кой ти даде книжка да му откинем ташаците?идиоти тумбаци врачански ще ви взривим с тротил бе олигофрени ще ви заровим живи у девене при пачо
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha