Слави Трифонов с ново отворено писмо

Слави Трифонов с ново отворено писмо Водещият Слави Трифонов разпрати писмо до медиите, в което обявява, че започва да търси талантливи българи, които да заместят сегашната политическа класа, която е некадърна. Ето и пълния текст на писмото, публикуван без редакторска намеса:

"Уважаеми съотечественици, доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа класа са постоянни. За съжаление бих казал – ежедневни.
Тъжна, тъжна, тъжна работа.
Постоянната демонстрация на некомпетентност и арогантност, от страна на политическата класа са основателен повод, а пък има три милиона и половина основателни причини, да заявя следното: Референдумът продължава и това продължение неминуемо ще доведе до отвоюване от страна на народа на гражданските му права.
Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници. Но това не означава, че няма такива българи. И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи. Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа.
Защото няма такава държава, но има такъв народ".
15.09.2017, 14:10 часа
6484 3
Коментари

4ast ot sistemata

17.09.2017, 00:21 часа
Aide bako Slav4o , Vlado Karolev te 4eka lovete se za race I ...

Така си мисля

16.09.2017, 20:55 часа
Е нали идваха и "царски юпита" от "Ситито" и светила и корифей от "люпилнята на Световната банка", при това "приличащи на Брат Пит, но с очила" и МитоFFци и Младеновци и к'во сега некадърни били. Славчо не си прав. Че то не останаха бе.

Tato

15.09.2017, 21:29 часа
Щял да смени политическата класа! Сефте комендантски! И какво? Ами нищо - системата си ги произвежда такива, каквито са и необходими, за да се възпроизведе! Не се ли смени системата(ПОЛИТИЧЕСКАТА), всичко ще бъде възторжен скок от трън, та на глог!..
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha