Колко вида вагини има? Ще се изненадате /18+/

Колко вида вагини има? Ще се изненадате /18+/ Тясна/широка
Много мъже си мислят, че след като влизат в някоя мома като у дома си, значи преди това тя е минала половината град, но грешат. Широката вагина е наследствена също като тясната. Колегата, който бил съвсем случайно веднъж на проститутка в Амстердам разказа, че вагината й била по-тясна от входа за задния двор!
 
С големи устни/с малки
Тук въпросът е главно до предпочитания, но британско запитване по темата наскоро установило, че 70% от мъжете предпочитат малките срамни устни, защото било по-естетическо. Шегата настрана, чували сме за такива, които ги подрязват при хирурзи, защото това им е комплекс. Нещо като този с малките гърдички.
 
Косматата/епилираната
Като казваме „космата“ имаме предвид „с оформен триъгълник“. Най-често срещаната срамна прическа си остава „тънката линийка през средата“. Малък процент от мадамите предпочитат да поддържат вагините си „а ла натур“ , но понеже сме си патили, не искаме да виждаме повече рунтави катерици посред нощ, че после сън не ни лови! А и на такава жена е невъзможно да правиш френска любов, че два дни ще има да плюеш!
 
Плитка/дълбока
Случвало ли ти се е да искаш да го вкараш още по-навътре, а да срещаш небивали затруднения като Мишел от Съпротивата? Повярвай, това е по-добрият вариант, отколкото да чуеш въпрос от сорта на: „Ама ти вътре ли си?“
 
Сухата/подмокрената
Има жени, които си ходят перманентно подмокрени и такива, които всеки път при вагинален секс използват лубриканти. Макар че тук пак опираме до генетиката, качественият секс също би могъл да напои за по-дълго пресъхналата почва. Добре е въпреки това винаги да имате смазочен материал на нощното шкафче, че дори и най-подмокрената има лоши дни понякога!
 
Голям клитор/малък клитор
Медицината се е нагледала на клитори, пораснали повече от необходимото и дори им е дала име: микропенис. Добрата новина е, че такива случаи са по-скоро казуистика, но въпреки това не е изключено. Ако попаднеш на такава, гледай само твоя да не е по-микро от нейния, че тогава не се знае кой кого!
 
Девица/грешница
За наше огромно съжаление процентът на пълнолетните девствени момичета спада от година на година, според изследване на университета в Пенсилвания. Разбира се, непорочните момичета често не са добра партия заради липсата на опит и болката, която изпитват при първия път. Абе друго си е някоя кака да ти скрие шапката, а?
 
Гостоприемна/недружелюбна
Тук може да решиш, че нещо те мятаме по върбите, но това съвсем не е така. Срещали сме девойки, които дават мило и драго да си легнат с нас, но техните вагини упорито оказват да пуснат разбойника на топло! Срещат се и такива женички, които не искат да спят с теб, но в мига, в който ги пипнеш между краката, вече са твои!
16.09.2017, 15:45 часа
29208 1
Коментари

Цено с мръсния прекор

16.09.2017, 21:05 часа
Дашни и недашни; миризливи и чисти; триперливи и здрави; дърти и млади; черни и бели; татуирани и не; с пиърсинг и без
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha