Куп награди са подготвени за участниците във велопохода Мездра - Долна Кремена

Куп награди са подготвени за участниците във велопохода Мездра - Долна Кремена Велосипеди, топки, раници, ученически подобия са малка част от фонда, който ще бъде раздаден в томболата за големите награди на община Мездра. Право на участие имат състезателите, които ще се включат във велопохода до Долна Кремена и тези, които ще демонстрират уменията си за майсторско управление на велосипед на централния площад. Късметлиите ще бъдат определени на 22-ри септември /петък/ на площад „България“, а медалите за участие и наградите ще бъдат раздавани от кмета Генади Събков.
Мероприятията се организират от община Мездра и са посветени на Европейския ден без автомобили. Той се провежда ежегодно, като през 2017г. ще премине под мотото „Заедно стигаме по-далеч“.
Велопоходът ще стартира в 09.30 часа и ще се проведе по маршрута Мездра –  Долна Кремена – Мездра. Той ще бъде без състезателен характер, като в него могат да вземат участие всички желаещи, без ограничение по пол и възраст. Участниците ще тръгнат от паркинга пред хотел „Родина”. Колоната ще бъде водена от полицейски ескорт на Районно управление „Полиция“  Мездра. В с. Долна Кремена участниците ще направят почивка и ще присъстват на тържественото честване на празника на селото.
Състезанието по майсторско управление на велосипед ще започне в 11.00 часа на площад „България“. В надпреварата могат да вземат участие ученици от I-VII клас - момчета и момичета. До участие в състезанието се допускат и ученици, учещи извън територията на община Мездра.
Децата ще бъдат разделени в четири възрастови групи: I-II клас момчета и момичета, III-IV клас момчета и момичета, V-VII клас момчета и момичета. Надпреварата за демонстриране на майсторското управление на велосипед ще се проведе в следните дисциплини: слалом, осморка и прецизно каране между очертани линии.
Документи за участие се подават в срок до 20.09.2017 г. в ст. 216 на Община Мездра при г-жа Жанета Маринова. 
19.09.2017, 14:49 часа
696 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha