Генади Събков с унищожителна критика към общински съветници: Проблемите ще бъдат решени, ама друг път

Генади Събков с унищожителна критика към общински съветници: Проблемите ще бъдат решени, ама друг път Кметът на Мездра инж. Генади Събков разпрати до медиите отворено писмо. В него той изразява унищожителна критика към част от общинските съветници в железничарското градче.
Вижте какво казва той:

До Директорите на:
 
     ДГ „Роза“ – гр. Мездра – г-жа Габриела Стойчева
     ДГ „Слънчице“ – гр. Мездра – г-жа Атанаска Христова
     ДГ „Звездичка“ – с. Зверино – г-жа Лилия Ганчева
     ОП „Чистота“ – г-н Николай Несторов
 
          Уважаеми г-жо Стойчева, г-жо Христова, г-жо Ганчева, г-н Несторов,
 
          Приех отговорно Вашите предложения за закупуване на нови кухненски печки за приготвяне на храна за децата в ръководените от Вас детски заведения и предложението за осигуряване на цистерна за миене на улиците в града. Вярвям, че исканията Ви са продиктувани от реални потребности и ще обезпечат нормалното функциониране на детските градини и работата на ОП „Чистота“.
          Затова предложих на общинските съветници да приемат промени в списъка за капиталови разходи на общината, с които на база постигнати икономии в бюджета до този момент да осигурим закупуването на тези уреди и техника.
          Това бяха единствените нови предложения в докладната записка, относно вътрешни компенсирани промени на капиталовите разходи на община Мездра за 2017 г.,  разгледана на заседанието на Общинския съвет на 19.09.2017г.
          При положение, че са осигурени необходимите финансови средства, нямам логично обяснение за отрицателното гласуване на съветниците:
          г-жа Яна Нинова – ГЕРБ;
          д-р Ивайло Тодоров – ГЕРБ;
          г-н Ивайло Тошев – ГЕРБ;
          г-жа Десислава Костова – ГЕРБ;
          г-жа Николинка Кътовска – АБВ;
          г-н Тошко Стоянов – АБВ;
          г-жа Наталия Луканова – АБВ;
          г-н Георги Валентинов – Народен съюз;
          г-н Огнян Петров – Народен съюз.
Сигурен съм, че тези съветници, без дори да ги питате, ще обясняват колко много подкрепят образованието и как са загрижени за чистотата в града.
          Думи, думи, думи......
          Кой вече ще им вярва? 
 
          Уважаеми Директори на детски градини,
 
          Моля Ви, обяснете на персонала в кухните Ви, на родителите на децата, за които се грижите, че Вашите проблеми ще бъдат решени, ама друг път.
 
          Уважаеми г-н Несторов,
 
          Продължавайте да прилагате въведеното от Ваш предшественик „сухо миене“  на улиците и обяснявайте на нашите съграждани колко „полезен“ е прахът, който всички дишаме.
 
          Съжалявам! Надявам се посочените по-горе съветници след време да разберат каква грешка допуснаха и да се коригират.
 
          Нека по детски да вярваме в чудеса!         
 
С уважение, 
инж. Генади Събков
Кмет на община Мездра
20.09.2017, 15:12 часа
6145 3
Коментари

гражданин

21.09.2017, 13:45 часа
Да най-мръсния град с най-прашни улици от години Не ни трябва оная измислица,, Калето,, а чисти улици Между другото за първа зима мина снегорин по нашата улица, от години не беше Не съм за никоя партия или определен човек, просто казвам факти

пак аз

20.09.2017, 16:01 часа
Но пък и те нямат деца в такава възраст, та това не ги вълнува много. Я ако се отнася нещо за училището, в което учат отрочетата им - веднага са "ЗА". Общински съветници за лична облага - това е!

аз

20.09.2017, 15:59 часа
Те пари за децата няма да гласуват, но пък редовно ходят на екскурзии със "Собствени средства". А сега, като толкова обичат децата, да се лишат от едни такива "Собствени средства" и вместо от бюджета - от собствения джоб.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha