Бъгна се системата за гласуване в парламента

Бъгна се системата за гласуване в парламента Системата за гласуване в парламента се бъгна. Пултовете, с които депутатите гласуват, дават проблеми, народните представители са засипали с оплаквания за това шефа си Димитър Главчев. Това стана ясно от думите на самия председател на Народното събрание. 
В началото на днешното заседание Главчев обяви, че през последните дни е получил много сигнали от депутати.
"Вчера беше Драгомир Стойнев, днес е Снежана Дукова", каза парламентарният шеф.
Той се извини за неудобството и обеща, че ще разговаря с администрацията, за да се намери начин за отстраняване на проблема. 
Съобщението за нередности със системата за гласуване идва ден след като гласуването в парламента стана повод за други критики. При избора на новите членове на ВСС някои депутати даваха различни видови знаци на колегите си за кой как да гласуват - с ръце или направо с подсказване. 
Преди време проблеми в системата за гласуване в парламента отново излязоха на дневен ред. Тогава депутати от "Воля" сигнализираха, че са открили пробив, който дава възможност за гласуване с чужди карти, макар вотът да става след верификация с пръстов отпечатък. Шефът на Народното събрание Димитър Главчев и тогава обеща проверка.
21.09.2017, 11:12 часа
849 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha