Кървава злополука! Борят се за живота на работник, срязал се на циркуляр

Кървава злополука! Борят се за живота на работник, срязал се на циркуляр Мъж е с опасност за живота след трудова злополука в Берковица, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР в Монтана.
Инцидентът е станал към 14.30 часа вчера в производствена база на фирма в града под Ком. 62-годишен работник рязал с метален циркуляр на PVC профили. Докато извършвал трудовата си дейност обаче уредът паднал, а мъжът останал затиснат под него.
Служителят получил дълбока порезна травма в областта на бедрото на лявия крак. На място екип на Центъра за спешна медицинска помощ в Берковица е оказал първа помощ на пострадалия. Той е хоспитализиран за лечение в монтанската болница, където по първоначална информация от интензивното отделение е опериран по спешност и е с опасност за живота.
За случая са уведомени служители на Инспекция по труда в Монтана, извършен е и оглед от работна група на полицията. По случая е образувано досъдебно производство. 
21.09.2017, 12:21 часа
6634 1
Коментари

иш

21.09.2017, 20:00 часа
" уредът паднал, а мъжът останал затиснат под него." - е това не го проумявам!!! За някоя измислена самоделна машина ли става въпрос?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha