Магдалена и Стефан са новите „Мис и Мистър Козлодуй“ /снимки/

Магдалена и Стефан са новите „Мис и Мистър Козлодуй“ /снимки/ Магдалена Коларова и Стефан Вълков станаха „Мис и Мистър Козлодуй 2017” на конкурса, който се проведе снощи в The River complex, съобщи управителят на хитовата модна агенция „X Model Group” Ивайло Йосифов.
Те бяха избрани сред 12 момичета и момчета на възраст от 15 до 25 години. 22-годишната победителката е висока 174 см и е от 8 години модел в агенцията. 20-годишният Стефан пък бе открит по време на летните кастинги за нови лица, където впечатли със своите 181 см. височина.
Техни първи подгласници станаха 17-годишната София Цонова и 19-годишният Страхимир Янков. На третото място останаха 19-годишната Симона Тодорова и 17-годишният Любослав Лозанов. Конкурсът в Козлодуй е част от веригата, която ще избере новата „Мис България”. Организатор на бляскавото събитие беше „X Model Group”.
В състава на журито бяха “Мистър Северозападна България 2014” Марио Белобродски, Петър Асенов „Pepi Styles”, певецът Борис Илиев, „Мис Силикон 2016” Боряна Миткова, Емил Тодоров- представител на кметство Хайредин и ФК „Огоста” /Хайредин/, Гергана Йошкова-управител на къща за гости „Помодиана" и Ивайло Йосифов.
За победителите в бляскавата надпревара  имаше осигурени много награди. Лошото време не попречи на организатори и участници да проведат събитието в Козлодуй.
След награждаването започна купон, който продължи до рано сутринта. За доброто настроение на гостите се грижеше Борис Илиев.
22.09.2017, 18:14 часа
7179 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha