Временно спират движението по моста Видин-Калафат на 25 и 28 септември

Временно спират движението по моста Видин-Калафат на 25 и 28 септември Пътното движение по моста Калафат - Видин на румънско-българската граница ще бъде временно спряно заради дейности по поддръжка и ремонт в понеделник, 25 септември, от 13,00 до 15,00 ч., и в четвъртък, 28 септември, от 13,00 до 15,00 ч. Това предаде агенция Аджерпрес, като се позова на Териториалния инспекторат на румънската гранична полиция в Гюргево.
В споменатите интервали от време превозните средства ще бъдат спрени в прилежащата зона към граничен пункт Калафат до момента на подновяване на движението, се посочва в прессъобщение на инспектората, изпратено днес до Аджерпрес. Териториалният инспекторат на гранична полиция Гюргево е в постоянна връзка с българските власти и са разпоредени всички необходими мерки, така че при отмяната на ограничението за движение, граничният контрол да се осъществява гладко и оперативно, се посочва в прессъобщението.
Пътуващите през румънско-българската граница са посъветвани да използват всички гранични пунктове между двете страни и да следят актуалната информация за трафика на сайта на румънската гранична полиция.
24.09.2017, 10:37 часа
665 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha