Bon Appétit! Мандра „Златия“ е най-новият хит на пазара /снимки/

Bon Appétit! Мандра „Златия“ е най-новият хит на пазара /снимки/ Мандра „Златия“ е най-новият хит на пазара, научи агенция BulNews. Техните млечни продукти вече са любимо допълнение на всяка трапеза в Северозапада, а и не само. 
Мандрата предлага сирене и кашкавал от 100% чисто краве мляко. То е без никакви изкуствени примеси и е с гаранция за вкус и качество. 
Млякото, което се използва за направата на вкусните и полезни продукти, е от собствено производство. Собствениците имат ферма със 120 крави във врачанското село Хайредин. Всички те са от породата симентал, създадена в Швейцария. Млякото от кравите от тази порода е по-гъсто и маслено, а продуктите, направени от него, са още по-вкусни. 
В това вече са се уверили всички, опитали сиренето и кашкавала на мандра „Златия“. Те се радват на голям интерес от страна на жителите на целия Северозапад, които си го закупуват от магазинната мрежа или направо от мандрата в складовата база ОКС във Враца. 
Качествата на сирене и кашкавал „Златия“ обаче вече се простират и по-надалеч. Клиент на мандрата е хитовият ресторант „Nero“ на ул. „Витошка“ в София. Той е известен с това, че там хапват холивудските звезди, когато пътуват у нас. Освен него, преди дни било закупено голямо количество сирене за Гранд хотел „Поморие“. 
Всеки, който желае да се увери от първо лице в уникалните вкусови качества на продуктите на мандра „Златия“, може да ги намери в магазините или да се свърже директно с производителите на тел. 0877569736 и e-mail aii_vi@mail.bg.
11.06.2024, 08:50 часа
5007 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha