Водна атракция! Гейзер бликна насред улица във Враца /снимки+видео/

Водна атракция! Гейзер бликна насред улица във Враца /снимки+видео/ След 5-годишна работа по водния цикъл, Враца може да се похвали с нов вид атракции. Водните каскади, бликащи от странни места из целия град, вече не са рядко срещано явление, което обаче не спира да удивява жителите.
Снимки на поредната водна атракция изпрати врачанин за рубриката „Ти, репортерът“ на BulNews.bg. Кадите са направени преди минути при кръстовището между улиците „Стоян Заимов“ и „Цар Симеон I“, до детска градина „Единство, творчество, красота“. По асфалта текат реки от чиста питейна вода, която извира от шахта на тротоара.
Мястото вече неколкократно е разкопавано от работниците по водния цикъл. Изглежда обаче фирмите изпълнители така и не са си свършили работата качествено. Очаква се пристигането на аварийни екипи, които да се справят с проблема. 
 
26.09.2017, 10:40 часа
2776 2
Коментари

Гошко

26.09.2017, 13:17 часа
В и К няма проблем да тече питейна вода по улиците на града, тъй като всички ние -техни абонати - я плащаме като "Разлика в общия водомер". Ако личният ти водомер е отчел 10 куб. - плащаш 15 куб. Така че за В и К загуба няма!

Ivan

26.09.2017, 12:16 часа
За Ваша информация, това е отток, който се отваря за да се изпразни системата, при наличие на авария или ремонт!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha