Един от издигналите Радев за президент се отрече публично от него

Един от издигналите Радев за президент се отрече публично от него Боян Чуков – експерт по сигурността и борбата с тероризма, бивш дипломат, един от стожерите в инициативния комитет, който издигна Румен Радев за кандидат-президент, тези дни яростно се отрече от него в публичното пространство.
"Искрено съжалявам, че дадох съгласието си да се включа в инициативния комитет, който издигна Румен Радев за президент. Изумен съм от изключително грубата политическа грешка, която той допусна. А тя не е първата! Срещата на Радев с бившия президент /на САЩ -  пел.ред./ Бил Клинтън и поканата да посети България са крайно неудачни, включително и за двустранните българо-американски отношения", написа Чуков в личния си профил във Фейсбук.  
„Срещата с Клинтън преля чашата. България трябва да има перфектни отношения със САЩ. От двустранните отношения зависи и икономическия просперитет на страната ни. В момента има схватка на живот и смърт между семейство Клинтън и действащия американски президент. Ние търсим от смъртния враг на Доналд Тръмп да има икономически инвестиции у нас”, каза в „Здравей, България” Чуков.
По думите му това е знак към американския президент, който в момента е на власт. Според Чуков Румен Радев няма позиция за защита на националния интерес.
28.09.2017, 11:02 часа
1043 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha