Футболният сезон за девойките на "Атлетико" започва с два турнира

Футболният сезон за девойките на "Атлетико" започва с два турнира Футболната 2017/2018 гoдина за девойките стартира този петък. Турнирите организирани от БФС по програма за развитие на женския футбол стартират с два турнира до 12 г. и един турнир до 17 г.
"Атлетико" /Монтана/ за втора поредна година ще бъде участник с формации до 15 и до 17 години. Първия турнир в област Монтана ще е на 8 октомври и ще е за девойки до 15 г. В него сили ще мерят "Атлетико" /Монтана/, "Гунди" /Плевен/, ДФК "Видин" и "Поломие" /Лом/.
На 14 октомври пък на терен за първия турнир от сезона ще излезе отборът девойки до 17 г. Там момичетата ще премерят сили с отборите на "Монтана" и ДФК "Видин", а дебют в тази възраст ще направи "Дунав 2016" /Селановци/. Момичетата на "Атлетико" до момента са имали само 2 загуби в Турнирите в областта за тази възраст. Миналата година конкурент им беше само ДФК "Видин" от който загуби само в 2 от 4 турнира с минимална голова разлика. През изминалия сезон двата отбора играеха северозападно дерби и бяха лидери във възрастта. Тази година освен северозападно дерби ще има и градско дерби, тъй като както бе обявено още пролетта "Атлетико" представлява вече град Монтана.
28.09.2017, 15:29 часа
1088 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha