Само за час! 14-годишен открадна две портмонета с общо 1300 лева

Само за час! 14-годишен открадна две портмонета с общо 1300 лева 14-годишен непълнолетен младеж от Провадия е установен като извършител на кражба на 2 портмонета, съдържащи около 1300 лева. Деянието е извършено на вчера от 9 до 10 часа, от магазин в Провадия, където младежът е проникнал през незаключена врата.
Лицето е задържано за срок до 24 часа, материалите са докладвани на прокурор при районната прокуратура в Провадия, част от парите са намерени и върнати на собственика, води се досъдебно производство, с лицето работи инспектор детска педагогическа стая.
От пресцентъра на областната дирекция на полицията във Варна съобщиха също, че е повдигнато обвинение спрямо Ю.Ю., на 30 години, осъждан, от Варна. На 21 септември за времето от 13 до 20 часа, чрез взлом на прозорец е проникнал в частен дом в кв. „Аспарухово“ и е извършил кражба на вещи на обща стойност около 1200 лева (2 броя таблети, 5 броя мобилни телефони, 2 броя сешоари, дрехи, маратонки, сребърни бижута и други). След оперативно – издирвателни действия с участието на служители от няколко районното полицейско управление към областната дирекция на полицията лицето е установено и задържано за срок до 24 часа, а с постановление на прокурор при районната прокуратура във Варна е задържан за срок до 72 часа. Вещите, предмет на деянието, са намерени и върнати на собственика им, по случая се води досъдебно производство.
29.09.2017, 12:30 часа
1303 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha