Неочакван обрат! Падат обвиненията срещу Цеци Тинчев

Неочакван обрат! Падат обвиненията срещу Цеци Тинчев Неочакван обрат се случва с обвиненията за престъпна дейност към Цветан Петров, по-известен като Цеци Тинчев, научи информационна агенция BulNews.bg. 28-годишният мъж бе обявен за издирване заради предполагаема негова съпричастност към палежа на дискотеката на Веселин Попов-Лунгара. Атаката бе в нощта на 20 септември във врачанското село Галиче. След палежа съпругата на Попов Елеонора посочи именно Тинчев за вероятен негов извършител.
В редакцията на информационна агенция BulNews.bg бяха показани документи, от които е видно, че по същото време младият мъж е бил в чужбина. Цеци Тинчев е пътувал със свои приятели до Гърция, където е останал 6 дни. На практика това напълно оневинява бизнесмена и доказва, че няма нищо общо с покушението срещу дискотеката.
От документи, с които медията ни разполага, се вижда, че той наистина е пълномощник на фирмата, която охранява земите на задържания кмет на Галиче Ценко Чоков, но това е регламентирано с договор.
В родното село на Тинчев - Алтимир, хората коментират, че това е един от най-големите арендатори на земя, разполага с модерна селскостопанска техника и не вярват да има нужда да се занимава с престъпна дейност. Според тях младият мъж е известен като човек, който не отказва помощ. Съселяните му твърдят, че всичките лоши приказки около него са от хора, които му завиждат за успешния бизнес.
29.09.2017, 14:14 часа
18415 1
Коментари

хм

01.10.2017, 14:25 часа
Значи е пропял........
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha