Бандата на Квиц обжалва постоянния си арест

Бандата на Квиц обжалва постоянния си арест  Жалбите на Цветомир Ценов - Квиц, Росен Благомиров, Димитър Димитров - Мишката, Мартин Каменов, Марио Йорданов и Кайчо Юриев Симов срещу наложените им мерки за неотклонение ще бъдат разгледани утре от апелативният специализиран наказателен съд. От арестуваните при спецакцията в Козлодуй, единствено Силви Плешоев не е в списъка на тези, които обжалват задържането си.
Седмината бяха задържани при акция на Специализираната прокуратура, ГДБОП, жандармерията и Бюрото по защита на свидетелите на 26 септември, а ден по-късно бяха обвинени за организирана престъпна група за изнудване чрез заплахи и побои, лихварство, палежи и разпространение на наркотици, като Квиц беше посочен като организатор и ръководител на бандата, Мишката и Кайчо като отговорници за лихварството и събирането на дължими суми. 
Мартин, Росен, Марио и Кайчо - за разпространението на наркотиците, а Росен Благомиров и като шеф на силоваците, които заплашвали и малтретирали собственици на заведения да плащат месечни вноски, а в случай, че не са били сговорчиви трошали баровете и палили автомобили. На 28 септември Специализираният наказателен съд постанови мерки за неотклонение „задържане под стража“ на шестима от бандитите, като само Кайчо Юриев Симов беше с „домашен арест“.
04.10.2017, 14:13 часа
7460 1
Коментари

H&L

09.10.2017, 14:16 часа
Как така за разпространение на наркотици-домашен арест.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha