След публикация на BulNews.bg: Санкционираха бизнесмен, превърнал горичка край Враца в сметище

След публикация на BulNews.bg: Санкционираха бизнесмен, превърнал горичка край Враца в сметище Два акта за нарушаване на общинската наредба за поддържане и опазване на чистотата и управление на отпадъците на територията на община Враца са съставили експертите от звено „Инспекторат“ към местната управа. И двамата провинили се са хванати, докато са извършвали нарушенията.
Единият санкциониран е бизнесменът, който превърна горичка край града в сметище. Както BulNews.bg писа, местността „Орешака“ на входно-изходната артерия на Враца в посока Монтана беше зарината от боклуци. Съвестни граждани сигнализираха за проблема, изпращайки снимки на битови и строителни отпадъци, голяма част от които части от автомобили.
След публикацията на мястото е била извършена проверка от общината. Чиновниците констатирали, че имотът за пореден път се замърсява, след като през юни след предписание е бил почистен от собственика, но след това отново е затрупан с отпадъци. Затова на нарушителя, който бил спипан в крачка на мястото, е издаден акт.
Другата санкция е за поставяне на рекламни материали на нерегламентирани места в града, допълват от местната управа. 
05.10.2017, 13:47 часа
2685 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha