Невиждана наглост! Врачанин си заряза колата на натоварен булевард в града /снимки/

Невиждана наглост! Врачанин си заряза колата на натоварен булевард в града /снимки/ Наглите паркирания във Враца отдавна не са рядкост и с всеки изминал ден стават все по-безобразни. За поредният неправилно спрял джитиг сигнализира читател на BulNews.bg в рубриката ни „Ти, репортерът“.
Снимките са направени преди минути на новоасфалтирания бул. „Васил Кънчов“ в града. На тях ясно се вижда как шофьор е зарязал раздрънканот си „Волво“ насред натоварения булевард. Още по-лошото е, че днес е петък и по традиция движението на автомобили там е по-натоварено. Положението се утежнява и от факта, че по-голямата част трафика на града е пренасочен през булеварда, заради затварянето за ремонт на централна улица.
Това обаче по никакъв начин не е спряло врачанинът да паркира колата почти по средата на булеварда, точно на отбивката за улица „Св. Климент Охридски“. На практика автомобилът  изцяло възпрепядства преминаването на другите моторни превозни средства.
„Явно този малоумник много е бързал, за да си остави така трошката. Къде са ченгетата, за да го глобят? Това спиране е повече от безобразно“, коментира читателят ни. 
06.10.2017, 16:15 часа
4563 5
Коментари

данчо пръча

07.10.2017, 18:40 часа
абе боклук кой ти даде книжка ще ти еба путката лелина хаха жив ще те изкормим като пиле ей долен травестит ще те скопим с 1 топка химически ще те отровим червеи да те ядат копиле ще те режем на порции публично ше те взривим с тротил в топките!

Баце

06.10.2017, 21:26 часа
Къде са бюстителите на закона ? Иначе пак повтарям: Това е простотия.

гачо

06.10.2017, 20:09 часа
Путио на майка ти в пърделника изклесяк смрадлив.

путио маринкин

06.10.2017, 18:30 часа
ей тумбак пепелив майка ти дееба у путката объсана хаха ще те заколем на плаца и ще те запалим като факла олигофрен ще те спари рок по дробовете мри копиле жив ще те возим у ковчег мазен травестит!

Любопитко

06.10.2017, 16:48 часа
Къде е паяка?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha