От последните минути: Лек автомобил се размаза на пътя между Криводол и Враца /снимки/

От последните минути: Лек автомобил се размаза на пътя между Криводол и Враца /снимки/ Лек автомобил „Мазда“ с врачанска регистрация се е размазал на пътя между Криводол и Враца, видя само репортер на информационна агенция BulNews.bg. Катастрофата е станала преди броени минути близо до язовир „Агов дол“.
74-годишен шофьор пътувал след погребение към областния град, когато решил да заобиколи участък от пътя с нарязан асфалт и изгубил контрол над управлението на возилото. Колата се ударила в канавката, след което се завъртяла и спряла встрани на пътя. От силния удар предната й част е потрошена.
Възрастният водач, който е от Враца, се отървал невредим след каскадата и затова решил да не се обажда на тел.112 за помощ. По тази причина на мястото на инцидента няма и полиция. Очаква се всеки момент да пристигне пътна помощ, която да закара смачкана кола в сервиз. Движението в района се извършва нормално.
11.10.2017, 16:00 часа
7712 2
Коментари

Кучка

13.10.2017, 11:50 часа
Кретен!

Язе от комплексо

11.10.2017, 20:57 часа
Ама нали миналата година Свинетка откри най тържествено този път,а сега вече е за основен ремонт!Това шосе е огледало на политиката на управляващта партия.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha