Изградиха спортна площадка и кът за отдих в Очин дол

Изградиха спортна площадка и кът за отдих в Очин дол Спортна площадка и кът за отдих за близо 15 000 лева са открити в мездренското село Очин дол. Площадката за фитнес на открито е финансирана по Програмата за управление на дейности по околната среда, а кътът за отдих е със средства по програма „Малко местни инициативи” на Община Мездра. Изградена е нова дървена беседка и е извършен ремонт на постройките около нея.
На откриването на двата обекта в Очин дол присъстваха председателят на Общинския съвет Яна Нинова, секретарят на община Мездра Севдалина Джамбазка, директорът на Природен парк "Врачански балкан Николай Ненчев, бившият кмет на Мездра Иван Аспарухов и общински съветници.
След официалната церемония, отец Тома освети курбан- чорба, посветена на оброк на света Петка, намиращ се до Младежкия еколагер в селото.Така с Туристически комплекс "Дядо Йоцо гледа", Младежкия екоцентър и новият кът за отдих, село Очин дол се превръща в привлекателна туристическа дестинация и вече има стотици посетители.
15.10.2017, 10:50 часа
1620 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha