"Локо" /Мездра/ разби "Искър" /Роман/ с 5:2 /снимки/

"Локо" /Мездра/ разби "Искър" /Роман/ с 5:2 /снимки/ "Локомотив" /Мездра/ срази като домакин "Искър“ /Роман/ с 5:2 в мач от осмия кръг на първенството в „А“ ОФГ във Враца. Началото на срещата, играна на градския стадион "Локомотив" в Мездра започна при изявен натиск от страната на „железничарите“, като на няколко пъти близо до попадение бяха Тихомир Найденов – Бизнеса и Николай Генов. В 37-ата минута след методична атака на „железничарите“ Брайан Стоянов с прецизен шут намери оголения ляв ъгъл на вратата на гостите и откри головата сметка на „Локомотив“.
 В 40-ата минута на двубоя пресечен пас на футболистите на „Искър“ даде възможност за контраатака и Тихомир Найденов с топовен изстрел от около 15 метра намери мрежата зад вратаря на романчани Мирослав Илиев, покачвайки на 2:0
 След почивката играчите на „Искър“ започнаха по-често да търсят вратата на "Локо" /Мездра/, пазена от стража Веселин Цветковски. Въпреки това, след пореден пробив по дясното крило на Брайан Стоянов и последвалото центриране, топката бе засечена от Илия Илиев, с което резултата придоби класически вид.
 Усилията на гостите за оставане в срещата  доведоха до попадение във вратата на „железничарите“, дело на Теодор Лазаров. Отговорът обаче не закъсня и след центриране в наказателното поле на гостите Брайан Стоянов с глава покачи на 4:1.
 Пресата на „железничарите“ продължи, но след грешка в половината на „Искър“ Цоло Петров бе изведен сам срещу вратаря на „Локомотив“. С точен изстрел Петров върна гол пасив и върна интригата в мача.
 Юношата на „Локомотив“ Константин Велинов направи много добро представяне и се разписа за крайното 5:2, след като бе оставен непокрит и получи точен пас от Брайан Стоянов.
 Треньорът на домакините Иван Георгиев – Саки поздрави играчите си и направи рекапитулация на срещата:
 „Показахме, че сме по-класният отбор и поведохме с 3:0. Бях длъжен да направя няколко смени, защото имаме проблеми с контузени играчи. За мен срещата премина добре, още повече че юношата Константин Велинов се представи на ниво. Можеше и по-изразителна да бъде победата, но това не е най-важното в случая“, сподели Георгиев след края на срещата.
 
16.10.2017, 13:07 часа
679 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha