Правосъдие! Осъдиха родители и син, млатили ученик по време на час

Правосъдие! Осъдиха родители и син, млатили ученик по време на час Родители и 17-годишният им син получиха глоби и обществено порицание за това, че влетели в школо и пребили ученик по време на час, научи BulNews.bg.
Екшънът се разиграл към 12 часа на 30 януари в сградата на СУ „Иван Вазов“ във Вършец. Майката Детелина, бащата В.К. и синът им Камен нахлули в сградата на училището и най-безцеремонно прекъснали учебния процес в класна стая. Тримата започнали да налагат 14-годишния възпитаник на школото Атанас Илиев, след което си тръгнали.
Малко по-късно потърпевшият осмокласник сам подал сигнал в полицията. Той бил получил охлузвания в областта на врата и оток на дясното око.
Веднага след случая агресивната фамилия е задържана в ареста и всички направили пълни самопризнания. Излиза, че двете деца се скарали в предишното междучасие и Камен извикал родителите си.  
Деянието е извършено по хулигански подбуди и е съпроводено с действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, постановили магистратите от районния съд в Берковица. И тримата нападатели са освободени от наказателна отговорност, но родителите трябва да платят глоби от по 1000 лева. Младежът пък ще получи обществено порицание, като съдебното решение ще бъде прочетено пред учителския и ученически колектив на училището. Фамилията трябва да си подели и направените разноски по делото, които възлизат на около 550 лева.
17.10.2017, 08:25 часа
3398 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha