Вижте кой е закопчаният дилър на дрога в Бяла Слатина /снимки/

Вижте кой е закопчаният дилър на дрога в Бяла Слатина /снимки/ 32-годишният Георги Петров с прякор Лимонката е наркодилърът, който бе закопчан на паркинг пред хипермаркет в Бяла Слатина, научи ексклузивно BulNews.bg. Зрелищният арест е бил извършен в сряда, като в акцията са участвали пет патрулки. Ченгетата обградили Петров в момент, в който се е опитвал да пласира дрогата. При обиска на мъжа ченгетата са открити метамфетамин и канабис.
Петков е с богато криминално минало. Преди няколко години мъжът влезе в криминалните хроники, като бе заловен с над половин килограм изсушена марихуана.
Запознати твърдят, че в последно време пласирал модерния чай, който е много по-силна от канабиса. По непотвърдена информация местата, на които го продава, са известни на местните хора. Дори в собствения му дом често могат да се видят зависими, отиващи да се снабдят с поредната си доза. Сред тях има и непълнолетни, разкриха хора от града.
Униформените дълго време следили бизнеса на Лимонката. След като събрали достатъчно информация те провели акцията и щракнали белезниците на ръцете му.   
21.10.2017, 09:00 часа
8225 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha