Има заподозрян за един от взломените банкомати в София

Има заподозрян за един от взломените банкомати в София Министърът на вътрешните работи Валентин Радев заяви, че вече има заподозрян за един от трите взломени банкомата тази нощ в страната. През миналата нощ два банкомата бяха разбити в Софияи един - в с. Баня, близо до Казанлък. Радев обаче не уточни за кой от случаите полицията вече има заподозряно лице.
Той допълни, че подобна тенденция за разбиване на банкомати е имало и в други държави преди години, но уточни, че престъпниците у нас не се справяли достатъчно добре с обирите на устройствата.
От началото на годината вече има пет такива случая, но те не са свързани, посочи още Радев. Тази нощ в Банкя е използван газ, който е причинил силен взрив. За да се установи дали има пропуски, отново ще бъде направен преглед на предписанията, които са дадени на банките.
 Вътрешният министър заяви, че не е притеснен от заявката на полицейските синдикати да протестират след 1 януари, когато страната ни поема европредседателството и определи това като неудобство. Право на синдикатите е да протестират, каза Радев и припомни, че докато е бил в МО е имал лесен диалог с двата синдиката там.
27.10.2017, 16:49 часа
647 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha