Община Монтана и "Топлофикация" подписаха договор за новия отоплителен сезон

Община Монтана и "Топлофикация" подписаха договор за новия отоплителен сезон Община Монтана и "Топлофикация" АД подписаха договор за новия отоплителен сезон. Няма промяна на цената, която ще плаща Общината за топлото. За детските градини и училищата 1 мегават/час ще струва 160.50 лв, без ДДС, а за административните сгради цената е с 2 лева и половина по-висока. Договорът бе подписан на 1 ноември и ще важи за една година, каза кметът на Монтана Златко Живков.
"Единствените изключения в този период са в дневните детски ясли, в най-студените дни на октомври, които имаха разрешение, поради ранното приемане на децата и ниските температури, се наложи да бъдат включени по-рано." 
"Топлофикация" е готова за новия отоплителен сезон. Парното бе пуснато днес във всички общински сгради, каза изпълнителният директор на дружеството Благой Каменов:
"На всички котелни съоръжения, които "Топлофикация" притежава, които 42 на брой, беше направена профилактика, където беше необходимо текущи ремонти се направиха и към днешна дата мога да кажа, че съоръженията са готови за новия отоплителен сезон."
01.11.2017, 15:07 часа
1392 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha