Наградиха отличили се полицаи от Видин

Наградиха отличили се полицаи от Видин Плакет на община Видин и благодарствен адрес получи директорът на областната структура на МВР старши комисар Янко Янколов от кмета инж. Огнян Ценков. В навечерието на Архангеловден общинският кмет поздрави полицейските служители по случай професионалния празник.
На тържествена церемония в районното полицейско управление във Видин инж. Ценков поздрави служителите на реда по случай професионалния празник на българската полиция, отбелязван на 8 ноември.
„Като кмет на община Видин искам да изразя своето уважение и благодарност към вашата високо отговорна служба и да ви поздравя с постигнатите резултати", заяви Ценков и сподели удовлетворението си от факта, че областната дирекция показва все по-голяма успеваемост в работата си както по отношение на превенцията на престъпността в региона, така и в предприемането на бързи и ефективни мерки за разкриване на кражбите, грабежите и измамите. „Нека вашият патрон - Св. Архангел Михаил закриля вас и семействата ви! Да бъдете здрави, да се радвате на благополучие и да се гордеете, че сте в редиците на българската полиция!”, пожела на униформените кметът на града.
Почетен плакет на община Видин и благодарствен адрес получи старши комисар Янко Янколов – директор на областната дирекция от инж. Огнян Ценков по случай професионалния празник на българската полиция. „Изразявам своята дълбока благодарност за проявения от Вас висок професионализъм като ръководител на Областната дирекция на МВР. Предприетите от Вас ефективни мерки и постигнати отлични резултати, гарантиращи сигурността и спокойствието на жителите в община Видин, говорят за Вашата отдаденост в полза на обществото. С личния си пример Вие издигате авторитета на Видинската полиция сред нашите съграждани.”, отбелязва в благодарствения адрес до директора на полицията кметът на общината.
На тържеството, старши комисар Янко Янколов награди 18 полицейски служители за постигнати високи професионални резултати, съществен принос при изпълнение на служебните си задължения и по случай професионалния празник на българската полиция – 8 ноември. 
Наградените с „Обявяване на благодарност” в размер на 120 лева индивидуална парична награда:
1. инспектор Пресиян Петров
2. младши експерт Ивайло Йорданов
Наградените с „Писмена похвала”:
1. главен инспектор Красимир Тренчев
2. инспектор Румен Рангелов
3. инспектор Людмил Кръстев
4. инспектор Благомир Кънчев
5. инспектор Николай Ванков
6. младши експерт Иво Якимов
7. инспектор Малин Маринов
8. младши експерт Мариян Орловски
9. страши инспектор Илиян Марков
10. инспектор Тошко Тошев
11. инспектор Владимир Иванов
12. младши експерт Николай Цветков
13. младши експерт Валери Иванов
14. младши експерт Евгени Славчев
15. младши експерт Илиан Милков
16. младши експерт Георги Стойков 
Поздравление на старши комисар Янко Янколов:
Уважаеми колеги,
В навечерието на Архангеловден поднасям на всички Вас пожелания за здраве, успешни начинания, спорен и резултатен труд.
По случай професионалния празник изразявам уважението си към нелеката работа и денонощните усилия на всички български полицаи.
Този ден на признание за обществената значимост на нашата професия е и повод да се поздравим. Бъдете сърцати, енергични и последователни, множете успехите си и се гордейте с тях.  
Честит празник!
07.11.2017, 15:35 часа
2454 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha