Пак на тезгяха! Разпродават винарска изба във Враца

Пак на тезгяха! Разпродават винарска изба във Враца Частен съдебен изпълнител обяви за пореден път на търг винарна във врачанския квартал Бистрец, научи BulNews.bg. Имотът е собственост на „Грифонтурс“ ЕООД, която има задължение към банкова институция.
Това ще е поредната публична продан, с която съдебният изпълнител ще се опита да покрие борчовете на фирмата. Заради ниския интерес към винарната цената й е паднала значително. Пазарната оценка е към 150 000 лева, а цената, от която ще започне наддаването, е почти наполовина - 78 860 лева без ДДС.
Имотът се намира на ул. „Стоян Орловски“ 4 и е с обща площ от 343 кв. метра. В дворното място има застроени две сгради, като едната е 24 кв. метра, а другата е на два етажа с площ 203 кв. метра.
От днес до 14 декември всеки мераклия, който иска да се сдобие със собствена винарска изба, може да направи оглед след предварителна уговорка. Отварянето на ценовите оферти ще се състои на 15 декември от 14 часа. Ако при обявяването на купувача някои от присъстващите мераклии предложи устно по-висока цена, търгът ще премине в надаване.    
14.11.2017, 08:10 часа
2481 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha