Корнелия Нинова: След втората катастрофа ми се обади шефът на НСО и каза, че трябва да ме охраняват

Корнелия Нинова: След втората катастрофа ми се обади шефът на НСО и каза, че трябва да ме охраняват Добре съм, нормално е здравословното ми състояние. Забравих вече двата удара, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод двете катастрофи за един месец с нейно участие в ефира на bTV.
"Не се притесних, но имам съмнения. Два удара един след друг за един месец. След втория ми се обади шефът на НСО и каза, че трябва да ме охраняват. Питах го защо той каза, че трябва да ме охраняват", заяви Нинова и коментира, че вероятно са получени сигнали в агенцията. Тя обаче е отказала да има гардове. 
"Имам принципно разбиране, че не трябва да се охраняват политиците", отсече лидерът на БСП.
"За втори път се случва на Цветан Цветанов да му увисва ръката във въздуха", каза още лидерът на БСП във връзка с това, че след излъчването на филма "Граница“ на Елена Йончева председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов подаде ръка на Нинова, която тя не прие.
Според нея става въпрос за разминаване на политиките. "Поисках оставката заради фактите, изнесени във филма на Елена Йончева, където има свидетелски показания на служители. Затова поисках на Валентин Радев. На Валери Симеонов заради позицията му за оградата, заради това, че член на неговата партия призна, че е участвал в трафик на мигранти. Има човек, готов да свидетелства. По отношение на Гърция – оградата е два пъти по-стабилна и евтина. Филмът не е финансиран от партията“, коментира Нинова.
Тя подчерта, че ГЕРБ управляват от 8 години тази държава и не може постоянно да се оправдават.
"Нали чухте във филма, че тя информира "Гранична полиция“ на тел. 112. Да поемат отговорноаст и политическа, и наказателна за тези 200 млн. лв. къде и как са изхарчени. За магистралите има и повдигнати обвинения“, каза още Корнелия Нинова и подчерта, че ако ГЕРБ подкрепят закона на БСП за приватизацията, значи казват истината. 
15.11.2017, 09:18 часа
1299 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha