"Локо" /Мездра/ ще защитава първото място в двубой със "Скала" /Оселна/

"Локо" /Мездра/ ще защитава първото място в двубой със "Скала" /Оселна/ В почивните дни ще се изиграят срещите от последния кръг на първенството по футбол във Врачанската "А" областна група преди зимната пауза. ОФК "Локомотив" гостува на "Скала 2015" /Оселна/. Срещата от последния есенен кръг е на 18 ноември, от 14:30 часа на стадиона в Зверино. 
След класиката над "Околчица" /Моравица/ в предпоследния кръг от първенството по футбол във Врачанската "А" областна група, мездренските железничари ще гонят победата на всяка цена, за да затвърдят лидерската позиция на отбора през зимната пауза. 
В останалите срещи "Околчица" /Моравица/ приема "Септември" /Гложене/ на 18- ти (събота), от 14.30 часа в Мездра. Новакът в групата "Ботев" /Бърдарски геран/ приема адашите от Рогозен, "Миньор" /Згориград/ ще се срещне с "Монолит" /Манастирище/, "Балкански" /Михайлово/ приема "Ботев" /Криводол/, а "Околчица" /Моравица/ е домакин на "Септември" /Гложене/. В неделя, 19 ноември, вторият в класирането, "Огоста" /Хайредин/, гостува на осмия в групата "Искър" /Роман/. 
Отборът на "Манастирище" почива в последния кръг на първенството. 

17.11.2017, 14:33 часа
858 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha