Вижте каква енергия носи името ви

Вижте каква енергия носи името ви С помощта на нумерологията можете да определите каква енергия има вашето име. Възможно е след като научите енергията на името си, много събития в живота ви да станат по-разбираеми за вас. За да определите енергията на името, трябва само да изчислите броя на буквите на личното ви име.

Имена с две букви (напр. Ия) – В нумерологията те се считат недостатъчно защитени. Хората, които носят такива имена, са много уязвими в живота. На раменете им тежат много изпитания, така че те по-добре трябва да укрепят енергията си.

Имена с три букви (Лия, Ана, Яна, Ада, Лея, Сия). Тези имена правят човек противоречива натура. Като правило те трудно могат да намерят призвание в живота. Те са много вятърничави и непостоянни. Отначало се увличат по едно нещо, после могат да преминат към нещо друго.

Имена с четири букви (Анна, Вера, Нина, Юри, Олег, Иван, Емил). Тези имена даряват притежателите си с откритост и еманципация. Хората с тези имена не знаят как да пазят тайни и често се държат предизвикателно. Въпреки това те ценят стабилността в личния си живот и в кариерата си.

Имена с пет букви (Ирина, Мария, Ивана, Марин, Коста, Кирил). Според нумерологията на имената, това са лидери. Те са организирани, знаят как да намерят общ език с другите и винаги се стремят да бъдат първи във всичко. Въпреки това те често извършват нелогични и спонтанни действия.

Имена с шест букви (Полина, Звезда, Ренета, Марина, Руслан, Ивайло, Искрен, Йордан, Виктор). Хората с такива имена са хармонични личности. Те са доволни от това, което имат, но в същото време се стремят към повече. Отдават голямо значение на любовта в живота си.

Имена със седем букви (Евгения, Зорница, Наталия, Емилиян, Ярослав). Хората с тези имена са много надарени. Талантите им рядко могат да се реализират в живота, тъй като не притежават силен характер. Носителите на тази група имена като правило винаги се съмняват във всичко, въпреки че външно изглеждат много събрани и самоуверени.

Имена с осем букви (Светлана, Вероника, Ангелика, Вячеслав, Владимир). Хората с тези имена търсят независимост и свобода. Те са реформатори и революционери. Пътят им обаче често е трънлив поради трудния характер. Носителите на имената на тази група не могат да намерят общ език с тези, които не са им по душа.

Имена с девет букви (Екатерина, Маргарита, Александър, Светослав, Ростислав). При притежателите на имената от тази група, интуицията е много развита. Въпреки това, не всички я използват в живота си. Тези хора са мистериозни и непредсказуеми. Често мечтаят за по-добър живот, но не полагат специални усилия за постигане на своите цели.

Имена с десет букви (Александра, Константин). Хората с имена, състоящи се от 10 букви имат много удивителен живот. През първата половина на живота често им се случват необясними неща. Обикновено в ранна възраст губят близки и стават жертва на злополуки. Но без значение как се развиват обстоятелствата, те винаги излизат сухи от водата. През втората половина на живота си те достигат връх в кариерата и намират семейно щастие. 
17.11.2017, 15:21 часа
1487 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha