Извънредно! Тежка катастрофа край Враца, полицаи блокираха с камиони Е-79 заради беглец /снимки/

Извънредно! Тежка катастрофа край Враца, полицаи блокираха с камиони Е-79 заради беглец /снимки/ Невиждан екшън върви в момента край Враца, видя само репортер на информационна агенция BulNews.bg. Тежка катастрофа е затворила международния път Е-79 между Мездра и Враца.
Лек автомобил „Опел Астра“ с врачанска регистрация се е ударил в спрял ТИР точно пред бензиностанция „Ромпетрол“. Колата е шофирана от 19-годишен младеж, който не е успял да спре на хлъзгавия асфалт и се забил в камиона. От силния удар са се отворили всички еърбеци и това е спасило момчето от наранявания.
Причината за катастрофата обаче е твърде необичайна. Малко преди това към полицията бил подаден сигнал за шофьор, който не е спрял на полицейска палка и побягнал към Враца. При бензиностанция „Ромпетрол“ ченгетата нарочно спрели един ТИР с плевенска регистрация и един чешки камион, с които преградили двете ленти и направили минаването невъзможно. Именно във втория се ударило младото момче, което останало изненадано от барикадата и не успяло да спре навреме.
Преследваният автомобил обаче видял засадата, обърнал и с мръсна газ тръгнал в насрещното. По неофициална информация преследването продължава и в момента, като на този етап е ясно, че шофьорът е изоставил колата си в близкото село Руска бела и вече бяга пеша.
Очаквайте подробности!        
17.11.2017, 23:10 часа
18024 3
Коментари

Да се смееш ли да плачеш ли ?

18.11.2017, 14:25 часа
Пред днешните полицай, милиционерите от едно време са си направо академици.

ШОФЬОР

18.11.2017, 11:55 часа
Какви са тези малоумници дето са затворили пътя? А ако имаше жертви кои ще е виновен? И пак престъпникът им е избягал. Без коментар! ПОЛИЦАЙ!

изабела

18.11.2017, 08:19 часа
полиции причини ха тази катастрофа!ще им се потърси ли отговорност?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha