Само в BulNews.bg! Вижте подробности от преследването на беглеца в петък вечерта, при което стана катастрофа край Враца /снимки/

Само в BulNews.bg! Вижте подробности от преследването на беглеца в петък вечерта, при което стана катастрофа край Враца /снимки/ Мащабното преследване на беглец с лек автомобил в петък вечерта, за което съобщи единствено информационна агенция BulNews.bg, е било започнало в София. Цивилни полицай подгонили сива „Мазда“ комби, но колата им се изплъзнала по магистралата към Ботевград. Там била организирана засада, но въпреки това бягащият преминал през нея и продължил към Враца.
Незабавно било поискано съдействие от местната полиция, която решила да спре два тира на пътя и така да попречи на преследвания да мине. Докато го чакат обаче в единия тир се удари момче от Враца, което по чудо се отърва без наранявания.
Още щом видял блокадата на пътя, беглецът обърнал и тръгнал в насрещното. При разклона за село Руска бела слязъл от главния път и тръгнал по стария път към Мездра.
Малко след това в железничарското градче почерня от полиция. Близо 30 ченгета с 5 служебни автомобила започнаха да претърсват кварталите на Мездра. В обхода бяха включени и две следови кучета. Докато вървеше специализираната операция, служител на охранителна фирма подал сигнал на тел.112, че пред блока му има паркирана съмнителна кола. Пристигналите полицаи установиха, че това е същият автомобил, който преследват колегите им от София.
На този етап няма повече информация за екшъна в петък вечер. Опитни криминалисти имат съмнения, че беглецът е известен крадец на автомобили от Враца, който познава отлично района и по тази причина е успял да се изплъзне от хайките.
19.11.2017, 13:00 часа
11459 6
Коментари

глОпаците

20.11.2017, 10:31 часа
"местната полиция, която решила да спре два тира на пътя и така да попречи на преследвания да мине" а що направо не са обявили по радиото кво ше прават :D

venzeto

19.11.2017, 19:10 часа
хора,спите ли?полицията убива децата ни

ристо багеристо

19.11.2017, 17:37 часа
Е ако полицайте бяха прокопали напреко пътя с дълбок ров беглеца щеше да падне вътре и да са го хванали.

Бравоzy9

19.11.2017, 15:57 часа
А това момче което се ударило в ТИР-а къде е спало?С колко километра е карал?Ами ако това беше човек значи да го е блъснал!!!Браво на полицията-така се работи,после един як бой и съда най после да вземе да работи-такива крадци в затвора!

ссс

19.11.2017, 14:54 часа
Имаше един филм ТАКСИ (френски) по-истински случай .... само дето е правен за българската полиция с френски аристи :)

васил

19.11.2017, 13:42 часа
добре че момчето е живо,иначе някои щяха да гният в затвора
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha