Номинираха 35 човека за Спортист №1 на Враца

Номинираха 35 човека за Спортист №1 на Враца 35 са номинираните спортисти на Враца в тазгодишната анкета. Те са представители на 11 местни клуба. Официалната церемония по награждаването им е насрочена за 13 декември в централния хотел "Хемус“. 
СК "Ботев 93“ е номинирал най-много за десятката тази година - цели 8 негови възпитаниците са сред предложените за награди, а трима се борят в класацията за най-перспективни състезатели. Останалите кандидатури са от клубовете по автомоделизъм, кикбокс и бойни изкуства /“Арис“ и "Сила“/, лека атлетика /“Олимпия“, "Павел Павлов“ и "Враца“/, спортна стрелба, тенис на маса, водна топка и АСК Враца дрифт тийм.
Комисия, в която влизат спортни експерти и журналисти, вече се събра, за да направи подреждането на почетната десетка на Враца, както и да определи най-добрия отбор, треньор на годината и най-перспективен млад състезател. 
Припомням, че миналата година за Спортист №1 беше избран атлетът Георги Иванов, който вече не се състезава за Враца. Тази година фаворитите за отличието са двама - борецът Юлиян Димитров и скачачът Пламен Петков.
24.11.2017, 14:31 часа
1551 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha