"Локомотив" /Мездра/ победи "Ювентус" и гони четвърто място

"Локомотив" /Мездра/ победи "Ювентус" и гони четвърто място В истински голов екшън "Локомотив" /Мездра/ спечели гостуването си на "Ювентус" /Малчика/ с 5:3 в срещата от 26-ия кръг на Северозападната Трета лига. 
Сергей Георгиев от гостите помогна за успеха с хеттрик, а Мартин Милков от домакините вкара два пъти и веднъж уцели гредата.
Милков  откри резултата в 13-ата минута, а секунди след това Васил Сапунджиев от "Локо" си вкара автогол и резултата стана 2:0. Гостите намалиха чрез Георгиев  на 2:1 в 22-ата минута. В 30-ата обаче Милков отново вкара и резултата набъбна на 3:1.
„Железничарите” обаче се развихриха и Асен Русинов намали на 3:2 в 36-ата минута, а в 40-ата отново Георгиев изравни и  пак той  направи обрата в средата на втората част. Николай Ганчев добави още един гол за окончателното 3:5 в 74-ата минута.
Така момчетата на Николай Христозов се откъснаха с 5 точки пред следващия ги "Етър" /Велико Търново/ и са на 1 точка от четвъртия "Янтра" /Полски Тръмбеш/, който в следващия кръг почива.
05.05.2024, 12:14 часа
319 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha