От последните минути: Каскада на обхода на Враца, има пострадал човек /снимки/

От последните минути: Каскада на обхода на Враца, има пострадал човек /снимки/ Тежка катастрофа е станала на обходния път на Враца, видя само репортер на информационна агенция BulNews.bg. Служебен автомобил „Дачия“ на столична охранителна фирма се е обърнал по таван в района на ресторант „Лозница“. Колата е пътувала по международния път Е-79 в посока Монтана, когато по неясни на този етап причини се е обърнала встрани на пътя. От силния сблъсък са се отворили всички еърбеци на румънския автомобил.
Пострадал е шофьорът, който е закаран от пристигналата линейка в болница. На мястото на инцидента има патрул на полицията, който очаква специализирана техника да прибере смачканата кола. Движението в района е нормално, тъй като автомобилът е край трасето и не пречи на останалите участници в движението.
30.11.2017, 13:39 часа
11295 3
Коментари

Безумие

01.12.2017, 11:06 часа
За пореден път призовавам Полицията да има присъствие и видео наблюдение в този район , защото карат като луди както коли така и Тирове, те си мислят, че това е Магистрала, хора не разбрахте ли, че обходен път не е Магистрала и не се кара с 120 Км

Ъхъ

30.11.2017, 23:51 часа
"Пострадал е шофьорът, който е закаран от пристигналата линейка в болница." Леки охлузни рани и натъртвания, но след престоя му във врачанската болница не се знае дали ще оживее. Дано има късмет и Бог да го пази.

кво повикало

30.11.2017, 15:22 часа
Все пак да не забравяме че разни пишлемета с купени книжки джиткат по пътищата и се претрепват.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha