Ударно следят за нарушения във Врачанско

Ударно следят за нарушения във Врачанско Полицията е провела две специализирани акции във Врачанско вчера, съобщиха от областната дирекция на МВР.
За времето от 10 до 17 часа в Козлодуй е проведена специализирана операция с цел: предотвратяване, пресичане и разкриване на правонарушения, установяване и задържане на извършители на противоправни деяния, оказване въздействие върху поведението на шофьорите, управляващи след употреба на алкохол, груби нарушения на правилата за движение. Проверени са 17 коли  и 25 души. Констатирани са 8 нарушения.
Вчера във Враца и селата Паволче, Челопек, Згориград, Лиляче, Бели извор,  Власатица, Веслец, Нефела и Костелево е проведена специализирана полицейска операция за установяване на малолетни и непълнолетни лица в и около нощните увеселителни питейни заведения. Извършени са проверки за наличие на стоки без акцизен бандерол, повишаване чувството за сигурност на гражданите, противодействие на битовата престъпност, превантивни мерки срещу престъпления от всякакъв вид. Проверени са 19 души, 10 коли и 2 питейни заведения. Установени са 6 нарушения.
01.12.2017, 11:04 часа
873 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha