Лом плаче! Вижте кое е момчето, убито от токов удар в банята си /снимки/

Лом плаче! Вижте кое е момчето, убито от токов удар в банята си /снимки/ Жителите на Лом са потресени от трагедията, която разтърси градчето вчера. Отиде си 20-годишният Билян Димитров, който беше покосен от токов удар в банята си.
Младежът е възпитаник на ПГ „Найден Геров“ в крайдунавския град. След това той заминал да следва в в Габрово. Приятелите му от детството в Лом и колегите му от Техническия университет са в шок след станалото. Фейсбук профилът на Билян е почернял от жалейки на хора, казващи си последно сбогом с него.
Както BulNews.bg съобщи, тази седмица момчето се прибрало в Лом и останало в дома на баща си и втората му жена. Вечерта срещу 4 декември в къщата избухнал пожар, който бил загасен от екип огнеборци. Те обаче не успели да намерят дефектен електроуред, от който тръгнали пламъците. След като си тръгнали Билян и родителите му останали да разчистят от саждите. Когато приключили студентът влязъл да си тегли душ, но след малко се чули виковете му от банята. Семейството му не успяло да го издърпа заради токовите удари при допира с тялото му, а медиците в ломската болница само констатирали смъртта му.
Поклонението пред тленните останки на Билян ще се състои от 12.30 часа днес в дома му в Лом. Погребението ще е от 13.30 часа в Борунските гробища.
05.12.2017, 11:41 часа
18093 1
Коментари

3

05.12.2017, 18:41 часа
Язък за хубавото момче. Изглежда е имал добра душа... Бог да го прости!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha