​Търсят главен инспектор по безопасност на храните в Монтана

​Търсят главен инспектор по безопасност на храните в Монтана Областната дирекция по безопасност на храните в Монтана обяви конкурс за главен инспектор, научи BulNews.bg. Позицията е за отдела по контрол на храните.
Работата на инспектора е да подпомага дейността на началник отдела във връзка с изпълнение на заповедите на директора на ОДБХ при провеждане на държавната политика на БАБХ на територията на област Монтана. Изискваната минимална степен на завършено образование е бакалавър, IV младши ранг с минимален професионален опит от поне 2 години.
Допълнителните умения и квалификации, които се изискват са кандидатите да имат минималните и специфични изисквания, които са предвидени в нормативните актове за заемане на длъжността. Професионалната област, в която трябва да имат умения е ветеринарна медицина, хранителни технологии и други. 
Минималният размер на основната заплата е 780 лева, като основният размер на заплатата за длъжността се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат, съгласно нормативните актове, определящи формирането на възнаграждението.
Конкурсът ще бъде проведен на два етапа – писмена разработка на тема „Хигиена на храните. Официален контрол при производство и предлагане на пазара на суровини и храни, добавки в храните и материали в контакт с храните, с цел осигуряване на съответствието със законодателството в областта на храните“ и интервю.
Крайният срок за подаване на документи е до 14 декември. 
07.12.2017, 08:20 часа
1454 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha