Подарете книга за Коледа на монтанската библиотека!

Подарете книга за Коледа на монтанската библиотека! В дните преди Коледа започва дарителска кампания за събиране на нови книги за нуждите на отдел „Заемна за възрастни” в регионална библиотека „Гео Милев” в Монтана. Целта на кампанията е попълване фонда на отдела.
"Нека за Коледа да не правим подарък на себе си, а на любимата си библиотека – подари ѝ любимата си нова книга, за да могат останалите като теб да ѝ се наслаждават. И не само любимото си заглавие. Ако искаш, още сега излез и купи онази книга, която не я е имало, когато ти е трябвала. Повярвайте, струва си!"
Към даренията, които се набират, има и изисквания към книгите – да бъдат нови. Всички, желаещи да се включат в кампанията, могат да донесат:
  • книги в различни жанрове и на разнообразна тематика;
  • книги за различни възрасти; 
  • книги, които самите вие бихте искали да четете в библиотеката. 
Събитието се организира след дарителската кампания „Дари книга за Коледа”, която постави основата на традицията да подаряваме книга на нашите най-редовни и лоялни към институцията читатели. Библиотеката е книжната  точка в сърцето на града, в която всеки получава възможност да ползва цялата колекция на библиотеката.
За повече информация:
Тел.: 096/ 300 427 – отдел „Заемна за възрастни”
e-mail: ​[email protected].
11.12.2017, 09:17 часа
1120 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha