За тези три зодии 2018-та година ще бъде незабравима

За тези три зодии 2018-та година ще бъде незабравима Остават броени месеци до настъпването на 2018 година, която е известна като годината на Жълтото земно куче. И въпреки че някои от нас все още не смеят да си кроят планове, то други вече смело се опитват да предвидят следващите събития в живота си и планират да започнат нова работа, да завършат образованието си или да скрепят връзката си с брак.
Вижте кои са тези късметлии сред зодиакалните знаци, които догодина ще се радват на великодушието на Вселената към тях:

Лъв
Дори и тези от вас, които са загубили вяра в своя късмет, през 2018 година ще се уверят, че чудеса съществуват не само в приказките и филмите, но и в реалния живот. Точно когато са загърбили всякаква надежда и са потънали в униние, ще се случи нещо, което ще ги накара да вдигнат гордо глава. Най-сетне Лъвовете ще прегърнат една своя мечта и животът им ще се изпълни със смисъл.

Стрелец
Тази година ще осъществите приключение, за което винаги сте мечтали, но все не са ви достигали финанси, кураж или свободно време. Най-сетне всички ваши липси ще са попълнени и най-после ще можете да грабите с пълни шепи от живота.

Водолей
Любов – това е думата, с която най-точно и бързо може да се опише вашата следваща година. Тези от вас, които са се страхували, че няма да срещнат обич, най-сетне ще открият своята съдбовна половинка.
12.12.2017, 15:19 часа
2533 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha