Мъже, внимавайте! Жените най-често използват тези 9 лъжи

Мъже, внимавайте! Жените най-често използват тези 9 лъжи Доказано е, че жените умеят да лъжат много добре и доста често не можеш дори да заподозреш, че това което казват е лъжа. Понякога, обаче, става ясно, че лъжат, за да скрият истинските си емоции и това дразни много мъжете. Вижте нещата за които представителите на женския пол най-много лъжат.

1. Не ми пука за бившата ти
Ако случайно стане на въпрос за бившата ви приятелка, половинката ви може да си помисли, че все още чувствате нещо към нея и е много вероятно да започне разследване на профила ви в социалната мрежа и телефона ви.

2. Не, няма да ревнувам
Ревността е най-честото чувство във връзката, съобщава "Актуално.ком". Когато тя съществува в отношенията е неизбежно да я намалиш или премахнеш. В тази връзка не бъдете сигурни, ако тя ви каже, че изобщо не ревнува.

3. Добре съм
Много често жените крият емоционалното си състояние, защото мислят, че същото ще провали и попречи на връзката им.

4. Готова съм след 5 минути
Това е невъзможно и няма защо да се залъгваме. Няма жена, която да не казва тази лъжа поне веднъж, а още повече да се опита да ви убеди в обратното.

5. За мен деня на влюбените не е толкова важен
Дори да го каже, подсъзнателно се надява на подарък, романтична вечеря в ресторант и изненада.

6. Няма да се ядосвам
Бъдете сигурни, че ако половинката ви е заподозряла нещо, ще упорства докато не разкрие какво се случва и едва тогава, може би ще важи „Няма да се ядосвам“.

7. Няма проблем да излезеш с момчетата
Уверете се, че тя наистина няма нищо против и не закъснявайте, за да няма неприятен финал.

8. Имам ти доверие, разбира се
Това е пълен абсурд. Повечето момичета намират проблем в доверието. Дори да казват, че ви имат такова не бъдете сигурни.

9. Не знам, прави каквото искаш
Ако си мислите, че при тези думи тя наистина мисли така жестоко се лъжете. По някакъв начин това дори е предупреждение. Всъщност ви подсказва, че скоро няма да има нужда да се допитвате до нея. Разбира се, всяка жена е различна и за всяка това е различно, но със сигурност всяка една поне веднъж е изричала някои от тези лъжи.
13.12.2017, 09:14 часа
2625 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha