Паника! Крадец нападна мъж със собствения му нож

Паника! Крадец нападна мъж със собствения му нож Истински ужас преживял мъж, спипал в крачка крадец в колата си. Той е бил нападнат със собствения си нож при опит да спре престъпника, научи BulNews.bg.
Всичко се разиграло към 21.30 часа снощи. Семейство мъж и жена се прибирали у дома си в комплекс „Гео Милев“ във Видин. Пред блока, в който живеели, те били паркирали автомобила си „Форд Галакси“. Съпрузите останали изненадани, че видели в колата непознат мъж. Собственикът се опитал да го улови, а в това време натрапникът хукнал да бяга. За да се измъкне от хватката на мъжа, той грабнал ножа му, който държал в колата си, и започнал да го размахва.
В това време хора, живеещи в блока, видели какво се случва и се стекли на помощ на съседите си. С общи усилия трима мъже задържали бандита и извикали полиция. Ченгетата, които се отзовали на сигнала, снели самоличността на нападателя. Това бил Ц.К. на 36 години, който е стар познайник на полицията с дебело криминално досие и вече е осъждан за други престъпления. Той проникнал в автомобила да краде и бил разпилял множество вещи край колата, когато за лош негов късмет бил спипан на местопрестъплението от стопаните.
Ц.К. е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.
13.12.2017, 08:25 часа
1459 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha