Пиян врачанин се оплака от полицейско насилие на тел. 112

Пиян врачанин се оплака от полицейско насилие на тел. 112 Солидно почерпен врачанин е сътворил голяма глупост с неадекватното си поведение, научи BulNews.bg. В опиянението си мъжът решил да натопи двама униформени на тел. 112, че са упражнили върху него насилие. Сигналът на А.П.Б. обаче нямал нищо общо с действителността и след разследване на случая мъжът бил осъден от районния съд във Враца да заплати глоба от 1 000 лева заради фалшивия си сигнал на спешния телефон.
Историята се разиграла на 28 февруари тази година във врачанско село. Обвиняемият е с чисто съдебно минало и в момента е безработен, но когато подал сигнала работил в земеделска фирма. Във въпросния ден полицейски служители отишли пред дома на мъжа, за да го разпитат за служебния му телефон, който бил обявил за откраднат. Той обаче бил видимо нетрезво състояние и двамата униформени решили да го посетят друг ден. След като ченгетата си тръгнали А.П.Б. взел телефона и се обадил на единния спешен номер, като заявил на оператора, че е бил посетен в дома си от „екип на полицията, които са упражнили насилие спрямо него”.  
Сигналът веднага бил разследван и се установило, че казаното от пияния мъж не отговаря на истината, за което той отнесъл солената глоба.
14.12.2017, 08:10 часа
2814 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha