Децата на ДФК "Видин" се прибраха с куп награди от турнир във Велико Търново

Децата на ДФК "Видин" се прибраха с куп награди от турнир във Велико Търново ДФК "Видин" се прибра с награди и много емоции от Велико Търново, където участва с 3 формации в 5-то юбилейно издание на коледния турнир, организиран от СК "Болярчета". Общо 36 отбора от най-добрите детски футболни школи в страната си оспорваха призовите места в 4 възрастови групи.
При родените през 2007 г. възпитаниците на Петър Митев станаха трети, без допусната загуба. Изпревариха ги единствено "Болярчета" и "Сердика" /София/. В група А видинчани завършиха 1:1 с "Локомотив" /Горна Оряховица/, победиха "Локомотив" /Русе/ с 4:1 и направиха 2:2 с "Болярчета" II. Те се класираха втори в потока с 5 т. и за 3-4 място спориха с "Арена Запад" /Казанлък/. Редовното време на двубоя изтече при 1:1, а при дузпите по-точни бяха футболистите от крайдунавския град. Голмайстор на тима с 6 попадения стана Константин Стефанов.
При родените през 2010 г. ДФК "Видин" е четвърти след "Делфините" I /Варна/ и старозагорските "Шампион" и "Берое". В група Б формацията от крайдунавския град срази "Аристон" /Русе/ с 4:1, отстъпи от "Шампион" I с 1:2, завърши 0:0 с "Дунав", победи "Делфините" II с 6:1 и "Орлета" с 4:1. С 10 т. видинчани завършиха втори в потока. За 3-4 място те отстъпиха с минималното 0:1 от "Берое" /Стара Загора/, като малко преди да падне голът техен състезател пропусна сам срещу вратаря. Голмайстор за ДФК "Видин" с 9 попадения стана Захари Кирилов.
19.12.2017, 16:18 часа
1421 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha