Баща преби зверски малкия си син и го завърза на гробището

Баща преби зверски малкия си син и го завърза на гробището 9-годишно момченце е било зверски пребито вчера с метален прът от баща си в пловдивското село Дувалий, съобщиха за БЛИЦ разследващи. 36-годишният Христо Ангелов на 2 пъти е смлял сина си. Момченцето е цялото посинено и натъртено. Третокласникът е бил проблемно дете и доста буйно.
От училището в съседното село Житница са се обадили на бащата и са казали, че ще го изключат от училище. Това провокирало агресия в родители и той пристъпил към страшните възпитателни мерки. След побоя е влачил детето като куче по черен път и го е завързал за дувара на селските гробища. Момченцето е успяло да се отвърже. Цялото е треперило от страх и ужас.
В този момент минал местен жител, видял ужасяващото състояние на детето и го откарал в поликлиниката. Чака се експертиза, която да установи какви са точно нараняванията на детето. Бащата е арестуван за 24 часа. Образувано е бързо производство.
Момченцето е 4-то и най-малко дете в семейството на Ангелов. Местни хора съобщиха още, че то не е признато от бащата, въпреки че той е негов биологичен родител. 
21.12.2017, 11:27 часа
3292 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha