Спортист No 3 на Враца с успехи в Гърция

Спортист No 3 на Враца с успехи в Гърция Състезателката по тенис на маса Детелина Михайлова постигна три победи в националното първенство на Гърция, с което затвърди успешното си представяне през 2017-а година. Само преди няколко дни тя бе обявена в първата тройка на най-добрите врачански спортисти, а с постигнатите победи за клубния си отбор "Татавла" Атина запази и доброто си място в гръцката ранглиста. Към този момент, Детелина Михайлова е шеста в индивидуалната класация на гръцкото първенсто, което я нарежда всички български национални състезателки, които участват в гръцкото първенство.
В последния кръг за годината, Детелина Михайлова постигна победа с 3:2 гейма срещу силната шведска тенисистка Тилда Йохансон (пета в ранглистата). Освен това, българската тенисистка надделя с 3:1 над Роза Ховсепян и с 3:0 над Калиопи Сотиропуло. Детелина Михайлова допусна и загуба, с 2:3 (10:12 в петия гейм) от гръцката националка Елизабета Терпо.
Следващото състезание на Детелина Михайлова е в края на януари. Тогава тя отново ще се включи в националния шампионат на Гърция за отбора си "Татавла" Атина. За този кръг, отборът ще бъде ръководен от врачанския треньор Любомир Георгиев, тъй като титулярният наставник на гръцкия отбор има ангажименти с мъжкия състав.
25.12.2017, 22:59 часа
787 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha