Кола с младежи се удари в дървета, 6-ма ранени

Кола с младежи се удари в дървета, 6-ма ранени Петима младежи и 30-годишен мъж са настанени в болницата в Хасково, след като колата им изхвърчала от пътя и се ударила в няколко дървета.
Сигналът за катастрофата, която е станала между хасковските села Книжовник и Манастир, е подаден снощи в 23.14 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР. 
30-годишен водач от село Жълти бряг е шофирал лек автомобил Фолксваген „Пасат“ с несъобразена с пътните условия скорост. На ляв завой мъжът е загубил контрол над колата, тя е излязла вдясно от пътя и се е ударила последователно в няколко дървета. 
От удара шестима са ранени и са откарани в хасковската болница. Шофьорът е с комоцио, разкъсване на дясно ухо, множествена фрактура на дясна лопатка и фрактура на 4-ти гръден прешлен. 
Пострадали са и возещите се в колата петима младежи, четирима от които от село Жълти бряг: 22-годишен с комоцио, контузия на главата; 14-годишен – с охлузни рани по тялото; 17-годишен - с комоцио, счупени 6-то 7-мо и 8-мо ребро; 15-годишен - с открита фрактура на втори пръст на дясна ръка и разцепване на длан и 14-годишна девойка от Димитровград – с разкъсна рана зад дясно ухо. 
Няма опасност за живота им. Образувано е досъдебно производство. По първоначални данни причина за тежката катастрофа е несъобразена скорост на мокър асфалт. 
28.12.2017, 13:22 часа
3198 1
Коментари

haha

28.12.2017, 13:51 часа
Ккава несъобразена скорост?Виновни са дърветата и точка!Жалко,че са останали живи.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha