Празничен съветник! Как жената да се превърне в секс богиня?

Празничен съветник! Как жената да се превърне в секс богиня? Всяка жена си е задавала поне веднъж въпроса дали е достатъчно добра в леглото и какво още трябва да даде на своята половинка. Разговорите за секс и горещите ни желания често удрят на камък и така се създава една пропаст между очаквания и реалност. Ето с какво може да я запълним!

Смяна на ролите
Не всички мъже са секс богове, то е ясно. Но и те, както и жените, често копнеят половинката им да поеме инициативата и да покаже колко много ги желае. В природата на нежния пол е да бъде в ролята на плячка. Но и силният понякога иска да се почувства като трофей. Мъжете изпадат в доста неловка ситуация, докато жената до тях в леглото хем е възбудена и ги иска много, хем очаква те да направят първата крачка. Дами, какво чакате?! Вземете това, което искате. Секси движенията с бедрата трябва да допълват тези на дупето. Туъркът със сигурност не е за всички, но с малко упражнения дамите ще открият нови чудеса, които могат да сътворяват в леглото. Особено в кучешка поза. А в поза ездачка жената има пълен контрол и отново е добре да се раздвижи. И не говорим само за движения от горе Една от най-ерогенните точки на дамите е вратът. Нежната кожа по него може да ги накара да настръхнат и да треперят като лист. Но, оказва се, мъжете също искат да се обръща внимание на зоната под брадичката им. Нека размяната на нежни целувки започне сега! Е, може и нежни похапвания...

Високо напрежение
Когато жената тръгне да прави френска любов на мъжа, не е задължително веднага да премине към същинската част. Нежна игра с тестисите и основата на пениса ще го накарат да се пръсне от желание.  Гледането в очите също е подлудяващо. Ако жената прекъсне акта на френска любов, за да обязди партньора си, а след това отново се върне към заниманията с уста, това ще завърти сериозно главата му. Тя просто не издържа, иска го! Прекалено възбуждащо за мъжете се оказва и това жената да показва колко всъщност й е хубаво. Ако изражението й не издава никакви емоции, нейният партньор като нищо ще се притесни, че явно не е достатъчно добър. Така и двамата ще се разминат с върховата точка.

Говори ми, говори
Към тази част се включват и наставленията, които мъжете искат да получават. Дори са сте заедно отдавна, не винаги той знае какво точно желаете в този момент. Затова хванете ръката му и я насочете на точното място или го окуражете, че така ви харесва. Ако пък жената директно заяви, че иска мъжът да направи нещо, за което той си умира, бонус точките става доста! Най-често това е пошляпване по дупето, хващане за косата и т.н., пише Pinterest. Дори и да не е сред най-любимите на дамата, нека му достави това удоволствие. А противен случай него може да го хване срам сам да си поиска. Същата е ситуацията и с аналния секс.
В крайна сметка се оказва, че и на двамата им харесва. Но е много трудно да се стигне до тази част. Ако жената сама го предложи и наистина успее да се отпусне и да изпита удоволствие, то репутацията на секс богиня е гарантирана.
29.12.2017, 12:40 часа
1039 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha