Калин Каменов: Скоро във Враца отново ще има денонощна аптека

Калин Каменов: Скоро във Враца отново ще има денонощна аптека Във Враца отново ще има денонощна аптека, съобщи в личния си профил във фейсбук кметът на Враца Калин Каменов. Тя ще се помещава на първия етаж в сградата на поликлиниката.
"Радостен съм, че общинските съветници подкрепиха в края на септември моята докладна помещението за денонощна аптека в ДКЦ-1 да бъде отдадено под наем чрез таен търг. На конкурса се яви само един кандидат, който спечели търга с предложение за наем в размер на 200 лева. Помещението, което се намира на входа на лечебното заведение е с площ 56 кв. м., а същото и преди години е използвано за аптека. Преди няколко дни с общинските съветници Венета Йошева и д-р Наташка Велчовска бяхме на посещение в аптеката. Тя е почти готова и се очаква да бъде открита в началото на 2018 г.
Липсата на денонощна аптека във Враца дълго време предизвикваше недоволство сред жителите на града, а при проведените от мен срещи с лекари и граждани през последната година всички заявяваха, че има спешна необходимост от обекта. Благодарение на обединените ни усилия с общинските съветници, ръководството на ДКЦ-1 и най-вече на аптеката, която спечели тръжната процедура, жителите на Враца вече няма да са принудени да пътуват през нощта извън града, за да си купят нужните им лекарства и фармацевтични продукти", пише градоначалникът на Враца.
30.12.2017, 14:02 часа
4502 3
Коментари

Баничка Бананкова

01.01.2018, 19:07 часа
А те тука и без аптеки могат доста хора, тъй че споко, лекарствата завършващи на ИН си ги има денонощно, за тях аптеки не са нужни. :D :D :D

123

31.12.2017, 11:19 часа
Аптека може и да има ,но болница сигурно не

Уаууууу

31.12.2017, 10:19 часа
Дааа, сега вече се чувствам в 21 век, вижте само какви напредничави придобивки ЩЕ имаме, ако не скоро то към 22 век ще стане.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha