​Екоинспекцията в Монтана си търси главен експерт по водите

​Екоинспекцията в Монтана си търси главен експерт по водите Регионалната инспекция по околната среда и водите в Монтана обяви конкурс за главен експерт, който да отговаря за опазване на водите, научи BulNews.bg.
Задълженията на главния експерт са да прилага нормативната уредба в областта на опазване на околната среда по отношение опазване на водите. Той трябва да осъществява превантивен, текущ и последващ контрол на територията на областите Монтана и Видин по прилагане изискванията на основния закон за опазване на околната среда и специалния закон за водите. Сред задачите му са да събира и обработва информация, поддържа регистри и база данни, както и да изготвя анализи и оценки. Той носи пряка отговорност във връзка с прилагането на нормативните актове и предлаганите от него решения.
Изискваната минимална степен на завършено образование е IV младши ранг бакалавър с минимален професионален опит от поне 2 години.
Кандидатите за поста трябва да отговарят на условията на чл. 7 от ЗДСл, както и да имат специалност еколог, природни науки-биология или професионален опит – 4 години и/или III мл. Ранг.
Минималният размер на основната заплата е 460 лева, като основният размер на възнаграждението за длъжността се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат.
Конкурсът ще бъде проведен на два етапа – решаване на тест и интервю. Крайният срок за подаване на документи за поста е до 11 януари.
03.01.2018, 08:10 часа
1299 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha